Lelkészeink:

 

Kovács Gergő

10 éve, mikor felkerültem Debrecenbe szatmári kis szülőfalumból, nem is gondoltam volna, mi minden vár itt rám. 6 év teológia, 3 év doktori, ösztöndíjak …, de ami a legváratlanabbul ért, az az Egyetemi Gyülekezet. Meglepett az energia, lelkesedés és fiatalos lendület, amellyel az egyetemisták megélik Istenbe vetett mély hitüket. Kíváncsian várom, mi mindent fogunk még együtt átélni, és jó papként várom, hogy mindig tanuljak valami újat.

 

Kovács-Szécsi Dóra

(Jelenleg GYED-en van.)

Olykor még inkább „egyetemista” lelkésznek érzem magam, mint egyetemi lelkésznek. Abban viszont biztos vagyok, hogy ennél jobb helyre nem is kerülhettem volna, hiszen ti gondoskodtok arról, hogy pörgésben és fejlődésben maradjak, arra inspiráltok, hogy igyekezzek minél hamarabb és minél jobban elmélyülni hitemben és hivatásomban. Szabadidőmet többnyire családommal, barátaimmal töltöm, vagy a világban csavargok, új ízeket próbálok ki. Egyszerűen csak élvezem az élet apró szépségeit.

 

Péter-Szarka László

2014. Esküvő, lelkészszentelés. Izgalmas év volt! Nagycsaládból származó lelkészgyerekként, egykori debreceni refisként, volt németországi önkéntesként, férjként, apaként és egyetemi lelkészként igyekszem észrevenni Isten munkáját, és megélni a Vele való kapcsolatot. Öröm és kihívás ezekről gondolkodni, beszélni!

 

Bogáti Attila