Mit lehet csinálni egy lyukasóra alatt? Szinte semmibe nem éri meg belefogni, esetleg pörgetni a facebookot, meg megnézni néhány youtube videót a következő gyakorlatig. Pedig lenne kedved érdekes témákban elmélyülni? Akkor a lyukasórát neked találták ki!

Válassz egy témát, ami érdekel, jelentkezz és a többi jelentkezővel közösen ti választhatjátok ki, mikor legyen az alkalom.

Lyukasóra 2.0: Street Workout – a formálódás

Eddzünk együtt a szabad ég alatt, mert így könnyebb és élvezetesebb! Április 19. és május 19. között heti 2-szer.

HÉTFŐNKÉNT a DEAC kondiparkban (Dóczy József u. 9. ), SZERDÁNKÉNT az Oláh Gábor utcai kondiparkban (a Sportcentrumnál) 10.00-től 11.00-ig. További részletekért keresd Lacit [icon icon=icon-facebook-sign size=14px color=#3b5998 ].

Lyukasóra: Személyes megújulás

A kép talán magáért beszél :), de a legfontosabb témák, melyeket érintünk az alkalmak során: Változ(tat)ás, újrakezdés személyes szinten. Kapcsolatok, lelki élet, döntések, szolgálat. Három héten keresztül találkozunk keddenként 8-10 és csütörtökönként 16-18 óra között. Ha szeretnél csatlakozni, írj rá Barbira [icon icon=icon-facebook-sign size=14px color=#3b5998]

Lyukasóra: Hogyan beszéljek a hitemről?

Érezted már úgy, hogy marslakónak néznek, amikor elkezdtél a hitedről beszélni? Nem értették, mintha kínai lett volna? Sokszor elég csak átgondolni, mai füllel mi érthető a Bibliaból és mi az, amit le kell fordítani (még magunknak is). Ha szeretnél egy ilyen kreatív közös gondolkodás részese lenni, írj rá Gergőre [icon icon=icon-facebook-sign size=14px color=#3b5998 ]. 

Új reformáció – lyukasóra

Klaus Douglass: Az új reformáció c. könyvének kiválasztott fejezetei alapján beszélgetünk arról, mit is tehetünk azért, hogy nálunk is megújulhasson az egyház. Mi az én részem ebben?
Ha kéred, akkor az egyes fejezeteket elküldjük Neked! (Írj Barbinak [icon icon=icon-facebook-sign size=14px color=#3b5998]) Ha nem tudtad elolvasni, akkor is szeretettel várunk, de úgy izgalmasabb, ha elolvasod előre. 😉

Márk lyukasóra

Szeretnéd elkezdeni olvasni a Bibliát, de túl bonyolult? Van egy halom kérdésed, de nem mered feltenni? Vagy csak jó lenne már egyszer Jézus életét az elejétől a végéig elolvani? Ha bármelyik mondat illik rád, akkor a Márk lyukasórán meg fogod találni, amit keresel. A leglényegretörőbb evangéliumot olvassuk el négy hét alatt és beszélgetünk tabuk nélkül. He érdekel, írj rá Gergőre [icon icon=icon-facebook-sign size=14px color=#3b5998 ].