Böszörményi úti Campus

boitMikor: Keddenként 19:00-tól

HolSzínház előtér 

Egyetem téri Campus

egyitMikor: Szerdánként 19:00-tól

HolEgyetemi Templom

Kassai úti Campus

it_kas02-fileminimizerMikor: Szerdánként 19:00-tól

HolÁJK fsz. A/19-es terem

Miért egyetemi? Az egyetemisták nyelvén, az egyetemisták stílusában szól az egyetemista élet kihívásairól és lehetőségeiről.

Miért istentisztelet? Mert úgy gondoljuk, Istennek különleges terve van az egyetemistákkal (is): hogy az örömeiket igazán megélhessék és a kihívásaikkal bátran szembe tudjanak nézni.

Hisszük, hogy az evangélium a hétköznapi életről szól, a mi örömeinkről és könnyeinkről. Hisszük, hogy Krisztus életén keresztül az emberi élet lényege nyílik meg számunkra. Ezt jobban megismerve és megélve a hétköznapokban nemcsak a saját helyünket találjuk meg, de másoknak is segítünk biztos pontot találni. Erről szól számunkra a gyülekezet jelmondata: Találkozz, töltődj, oszd meg!

Fontos tudnivalók:

  • Nem kell kiöltöznöd: gyere olyan hétköznapi viseletben, amilyenben órákra jársz.
  • 45-60 perc az alkalom: ha tanulnod kell, vagy megvan a programod estére, istentisztelet után kapj fel egy marék rágcsát és nyomás. De ha ráérsz, maradj beszélgetni/társasozni/kézműveskedni.
  • Nem baj, ha még soha nem voltál istentiszteleten: minden ki van vetítve, érteni fogod mi történik.
  • Csak lazán: nincsenek foglalt helyek, oda ülsz, ahova szeretnél és senki nem fog beleszólni, hogy mit csinálj. Ha valamit nem értesz, nyugodtan kérdezd a melletted ülőt.

Hallgass bele az igehirdetéseinkbe!

Aktuális sorozataink