Kiszállás Sátoraljaújhelyen

A vasárnapot egyik gyülekezeti tagunk otthoni közösségében, a Sátoraljaújhelyi Református Egyházközségben töltöttük: délelőtt az istentiszteleten szolgáltunk, délben a helyiek vendégszeretetét élveztük, délután pedig egy jó nagyot túráztunk, lebegőztünk és boboztunk. Kattints a képekért!

Read More

Hambi party

Gyülekezetünk 2 újabb közössége idén egy “Hambi Party”-n TÖLTŐDÖTT együtt testileg-lelkileg, ezzel zárva a szorgalmiidőszakot. Május 8-án, szerdán este a Kassai úti Campus Hullámparkjában tartottuk meg az egyetemi istentiszteletünket, és utána bárki – aki csak arra járt – elkészíthette saját hamurgerét. Az estét ultimate frizbivel és társasjátékozással folytattuk remek hangulatban.  

Read More

Gardróbvásár

Gardróbvásár, ami több, mint a ruhavadászat. Jókedvű beszélgetések az eladók között. Reményteli próba után örömteli csomagolás a vásárlóknak. Egy bögre meleg tea a hűvös időben. Nagy adag ruhaadomány a rászorulóknak abból, amit nem vittetek haza. Azaz egymás segítése, a teremtett világ erőforrásainak megkímélése és ismeretlenek egymásra találása. Köszönjünk, hogy a templomunk ezúttal szokatlan módon szolgálhatta […]

Read More

15 perc tabuk nélkül a KolKávban

Ismét a KolKávban találkoztunk és a régi témák mellett újak is felmerültek, többek között az Álmodd valóra! Tavaszi Találkozóhoz kapcsolódva. Különleges volt megosztani egymással álmainkat és terveinket, illetve kivesézni más témák mellett az internet bugyrait is. Hol lesz a következő alkalom? Mit szólnál a Roncshoz?

Read More