Böszörményi úti Campus

boitMikor: Keddenként 19:00-tól

HolSzínház előtér 

Egyetem téri Campus

egyitMikor: Szerdánként 19:00-tól

HolEgyetemi Templom

Kassai úti Campus

it_kas02-fileminimizerMikor: Keddenként 18:30-tól

HolÁJK fsz. A/19-es terem

 

Miért egyetemi? Az egyetemisták nyelvén, az egyetemisták stílusában szól az egyetemista élet kihívásairól és lehetőségeiről.

Miért istentisztelet? Mert úgy gondoljuk, Istennek különleges terve van az egyetemistákkal (is): hogy az örömeiket igazán megélhessék és a kihívásaikkal bátran szembe tudjanak nézni.

Hisszük, hogy az evangélium a hétköznapi életről szól, a mi örömeinkről és könnyeinkről. Hisszük, hogy Krisztus életén keresztül az emberi élet lényege nyílik meg számunkra. Ezt jobban megismerve és megélve a hétköznapokban nemcsak a saját helyünket találjuk meg, de másoknak is segítünk biztos pontot találni. Erről szól számunkra a gyülekezet jelmondata: Találkozz, töltődj, oszd meg!

Fontos tudnivalók:

  • Nem kell kiöltöznöd: gyere olyan hétköznapi viseletben, amilyenben órákra jársz.
  • 45-60 perc az alkalom: ha tanulnod kell, vagy megvan a programod estére, istentisztelet után kapj fel egy marék rágcsát és nyomás. De ha ráérsz, maradj beszélgetni/társasozni/kézműveskedni.
  • Nem baj, ha még soha nem voltál istentiszteleten: minden ki van vetítve, érteni fogod mi történik.
  • Csak lazán: nincsenek foglalt helyek, oda ülsz, ahova szeretnél és senki nem fog beleszólni, hogy mit csinálj. Ha valamit nem értesz, nyugodtan kérdezd a melletted ülőt.

Aktuális sorozataink:

Istentiszteletek alapkérdésekről

Minél inkább megismersz valakit/valamit, annál inkább rádöbbenhetsz, hogy mennyi mindent nem tudsz még róla. Ezért van, hogy az igazán bölcs ember ismeri saját tudásának a határait, és nyitott a tanulásra. Bővebben …

Istentiszteletek a továbblépésről

Továbblépni sokszor nem könnyű, pedig óriási lehetőség rejlik benne. Több lehetsz, új dolgokat fedezhetsz fel, és újraírhatod a korábban elkövetett hibáidat. Bővebben…

Istentiszteletek a formálódásról

Te hogyan formálódsz? Kik voltak rád a legnagyobb hatással életed során? Vagy mennyit dolgozol te azon, hogy változz és növekedj? Bővebben…

Istentiszteletek az újrakezdésről

Újrakezdeni nem könnyű, pedig rengeteg lehetőség rejlik benne, főleg, ha nem egyedül vágsz bele. Bővebben…

Nézz bele!

youtube